lauantai 31. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Tässä on menny jo monta päivää, kun alettiin ylipäätään leikkaamaan hiuksia. Naisten leikkaukset on jo tehty. Miesten leikkaukset alotettiin viikko sitten. Nyt alkaa jo sujua hyvin.
 Noin viikko vielä tätä jaksoa ja sitten alkaa värjäyksen teoria. Oon oottanu värjäystä jo koulun alotettua.
 Käytiin monta viikkoa sitten semmosessa näytöksessä kun Miraculos. Siellä näytettiin leikkaustapoja ja värejä jotka on nyt in :D. Otin pari kuvaa sieltä missä näkyy näitä malleja joiden hiukset on laitettu ja pari jossa laitellaan hiuksia lavalla.













Eilen leikkasin miespäähän eteenpäin pitenevän mallin. Sitten lopuksi yritin laittaa ne vähän hienommaks geelillä.


Tällä viikolla leikattiin tuo parta kanssa, kun se oli koko ajan tiellä. Parran käsittely tulee meille siis vasta ensi vuonna.


Alettiin käymään pään muotoja, että minkälaiset hiukset sopii minkä muotoiselle päälle. Ja huomasin, että oon lainannu semmosen kirjan missä on just tästä asiaa ja muutenki hiuksiin liittyvää. Tossa alempana on kuva siitä kirjasta ja samalta tekijältä toinen kirja, jossa sitten on vaatteista ja meikeistä. Suosittelen noita kirjoja, ihan älyttömän hyviä ja sitten siellä on kaiken lisäksi vinkkejä ja ohjeita miten laittaa hiukset tai jonkinlainen meikki.


Style- tyylikirja siinä käsitellään enemmän vaatteita. Beauty- kaikki kauneudesta kirjassa käsitellään ihosta ja sen hoitamisesta, meikkien tekemisestä. Laitan tän alle kuvat sisältöluetteloista.



-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti