maanantai 7. joulukuuta 2015

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sopii kaikenikäisille. Kun omat luonnolliset väritykset ovat vaaleat, haalistuneet tai epätasaisesti värjäytyneet. Nuorille tytöille värjäys on luonnollinen ja opastava. Tarkoitettu henkilöille jotka haluavat olla joka elämäntilanteissa huolitellun näköinen.


 Kun alat tekemään kestovärjäystä, muista herkkä iho ja silmät sekä muista mahdolliset allergiat! Värjäyksen aloittaessa on hyvä tehdä asiakkaalle allergiatesti.


Värin kesto


Iholle joutunut väriaine lähtee seuraavassa normaalissa kasvojen puhdistuksessa. Voi laittaa seal and shine öljyä kulmakarvan ympäröivälle alueelle tai kulmankarvan päälle, jos haluaa värin tarttuvan vain karvaan. Oma väri palaa uusiutumisen myötä (4-6 vko kuluttua).


Refektocil kestovärit


1. musta
2. sinimusta
3. tummanruskea
3.1 vaalean ruskea
1.1 harmaa
4.1 punainen


Värjäyksen kestoa heikentää lyhyt vaikutusaika, väriaineen ja hapettimen virheellinen sekoitussuhde, karvaan jääneet aineet ennen värjäämistä esim. meikkivoiteet, usein toistuva pesu, puhdistaminen, kemikaalien käyttö sekä aurinko.
 
On otettava huomioon värin valittaessa asiakkaan toiveet ja persoonallisuus.


Ripsien värin vaikutusaika 5-10min


Kulmakarvojen väri ja muoto


Kulmia värjätessä huomioidaan aikaisempi väri ja tuuheus. Värjätään pienimmätkin, normaalisti vaaleat ihokarvat. Normaalisti kulmiin laitetaan vaaleammat sävyt.
 Vaikutusaika kulmissa on 5-15min.






-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti