keskiviikko 25. marraskuuta 2015

KC Ultimate




Ultimate mahdollistaa täydellisen lopputuloksen helposti. Ainutlaatuinen värin pysyvyys sekä uskomaton kiilto. KC Ultimatessa on erittäin matala ammoniakkipitoisuus, jonka takia väri on hellävarainen hiukselle. Täydellinen peittokyky, tarkka värjäystulos sekä puhtaat vivahteet.



R-sarja ja NN-sarja



Intensiivinen r-sarja on erikoispunainen sävy. Peittokyky on tehokas.
 NN-sarja on ihanteellinen harmaiden peittoon. Tummemmaksi värjättäessä antaa syvän ja kestävän lopputuloksen.



Harmaidenpeitto

Jos harmaiden hiusten määrä on yli 40%, hiuksen oma pigmenttimäärä ei riitä antamaan oikeanlaista lopputulosta. Jonka takia on lisättävä neutraalia perusväriä, joko N- tai NN-sarjasta. Väri pysyy hiuksissa tehokkaasti.



Hapetteen valitseminen



3% = tummemmaksi tai samalla tummuusasteella värjäys, myös harmaiden peittoon sopiva
6% = 1-2 astetta vaaleampi
9% = 2-3 astetta vaaleampi
12% = yli kolme astetta vaaleampi



Sekoitussuhde ja vaikutusaika

Sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa ensin väri sitten hapete sekoitussuhteessa 1:1. Sekoita kunnes väri on sekoittunut täydellisesti hapetteeseen. Vaikutusaika on vähintään 30min.



KC Ultimate blond

Ultimate blond -värit sisältävät kahdenlaisia erikoisvaalennusvärejä: 900-sarja sisältää korkean vaalennustehon ja taittosävyn lisäksi myös 9. tummuusasteen antaen lopputulokseen pehmeyttä ja tasoituskykyä. 12-sarja sisältää korkean vaalennustehon lisäksi ainoastaan taittosävyn, joka antaa lopputulokseen kirkkautta ja taittaa sävyä. Molempia sävyjä voidaan sekoittaa keskenään ja käyttää pelkästään.

Sekoitussuhde ja vaikutusaika

Sekoitetaan ei-metallisessa kulhossa. Ensin väri sitten hapete. Sekoitetaan kunnes väri on sekoittunut hapetteeseen. Sekoitussuhde on 1:2.(esim. väriä 50ml ja hapetetta 100ml)Vaikutusaika vähintään 45min.


-Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti